Acasa TV Live | Acasa TV Online | Telenovele 100% gratuite
Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS
Miercuri, 2014-07-23
Produse evoMAG.ro

Acasa TV Live

acasa tv live
Optiune 1 - Full Screen. Pentru ai vedea Acasa Tv Online pe tot ecranul da click dreapta pe player si alege zoom si full screen sau pur si simplu da click pe iconul cu sageata in mijloc.

Optiune 2 - Eroare. In cazul in care canalul Acasa tv live nu functioneaza, apare mesajul "Channel offline", alege o alta sursa, care este accesibila sub player (Sursa 1-2-3)!

Pentru TV Online in Internet Explorer descarca si instaleaza pluginul SopCast si apoi redeschide aceasta pagina activand "Run Add-on".

Acest Canal TV Online poate fi vizionat live in Internet Explorer, Mozilla si Chrome, pentru cerintele tehnice intra pe pagina Ghid TV Online.

Sursa 1 Sursa 2 Sursa 3Acasa Tv Online


Urmareste acum gratuit Acasa TV, canalul de divertisment cu cele mai multe telenovele si seriale. Accesand Acasa Tv live online prin site-ul nostru vei putea urmarii filme precum: Esmeralda, Povestiri de noapte, Stapana, Eva Luna sau alte seriale, in special seriale din america latina.

Acasa Tv online va difuza acest canal in mod automat dupa ce in browser este activat plugin-ul ActiveX, doar in Internet Explorer. Deasemenea trebuie instalat plugin-ul Sopcast care o poti descarca accesand acest Link - Sopcast.

Acasa Tv Live Online


Cerinte Sistem: De obicei difuzarea se opreste doar in cazul in care ai o conexiune mai mica decat 512 kbps, calitatea de difuzare depinzand in mod evident de viteza internetului.

Disclaimer: Acest site nu emita nici un program in mod direct, linkurile de difuzare sunt preluate de pe internet!