Antena 3 Live | Antena 3 Online | Antena3 Live 24/24
Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS
Joi, 2014-07-31

Antena 3 Live

antena 3 live
Optiune 1 - Full Screen Antena 3 Online. Pentru Antena 3 Live pe tot ecranul da click dreapta pe player (IE) si alege zoom si apoi full screen sau acceseaza iconul cu sageata din optiunile playerului.

Optiune 2 - Sursa Antena 3 Live. In cazul in care canalul Antena 3 nu functioneaza, apare mesajul "Channel is offline", poti alege o alta sursa, avand in vedere ca site-ul nostru ofera 3 surse de defuzare pentru postul de stiri Antena 3.

Pentru TV Online in Internet Explorer descarca si instaleaza pluginul SopCast si apoi redeschide aceasta pagina activand "Run Add-on".

Acest Canal TV Online poate fi vizionat live in Internet Explorer, Mozilla si Chrome, pentru cerintele tehnice intra pe pagina Ghid TV Online.

Sursa 1 Sursa 2 Sursa 3Antena 3 Online


Acum urmaresti 100% gratuit postul tv Antena 3, post tv care face parte din grupul INTACT Medi, un post foarte popular in randul spectatorilor din Romania, un canal de stiri cu multe emisiuni politice, cu emisiuni si moderatori foarte populare, precum: Gura presei, Sinteza zilei etc.

Antena 3 live online se va difuza in mod automat dupa ce in browser (doar Internet Explorer) este activat plugin-ul ActiveX. Acest plugin poate fi activat dupa ce este instalat playerul Sopcast, pe care o poti descarca accesand acest Link - Sopcast.

Antena 3 Live Online


Cerinte: Pentru o vizionare perfecta a postului Antena 3 vei avea nevoie de o conexiune la internet de minim 512 kbps.

Disclaimer: Linkurile libere de difuzare Antena 3 Live sunt preluate de pe internet!