Cerinte TV Online
Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS
Miercuri, 2014-07-30
A. Cerinte Tehnice TV Online IE

Toate posturile tv care pot fi urmarite pe acest site vor avea nevoie de cateva cerinte tehnice: un browser Internet Explorer, Windows Media Player (in cateva cazuri) si SOPCAST PLAYER! Daca nu le ai, simplu da click pe linkurile de mai sus si descarca-le gratuit! 

Ghid pas cu pas:

 1. Dupa descarcare instaleaza playerul Sopcast! 

 2. Acceseaza site-ul nostru www.canale-tv-online.info prin browserul Internet Explorer! 

 3. Alege postul TV preferat! 

 4. Automat se va deschide o bara galbena in varful paginii, unde trabuie sa dai click dreapta pe ea, apoi click pe Run Add-on (ca sa nu mai apara nici o data poti da click pe Run Add-on on All websites)! 

 5. Playerul va difuza automat postul tv! 
B.Cerinte Tehnice TV Online Mozilla Firefox

Pentru tv online in browserul Mozilla Firefox vei avea nevoie de extensia IE Tab si de pluginul Sopcast.

Ghid pas cu pas:

1. Instaleaza IE Tab accesand acest Link: da click pe "Add to Firefox", dupa care va aparea o fereastra unde trebuie sa alegi optiunea "Instalati acum", in final browserul trebuie repornit pentru finalizarea procesului.

2. Dupa ce ai repornit browserul trebuie sa accesezi din meniul principal Mozilla "Vizualizare" apoi "Bara de unelete" si in final da click pe "Personalizeaza". Va aparea o fereastra unde vei gasi un iconita/extensie cu "IE Tab", pe care trebuie sa-l muti, tinand click stanga, in stanga barei de adrese.

3. In final dupa ce ai accesat pagina de difuzare al unui canal trebuie doar sa dai click pe acel icon "IE Tab" din stanga barei de adrese.

C.Cerinte Tehnice TV Online Chrome

Pentru tv online in browserul Google Chrome e nevoie in mod evident de pluginul Sopcast si de extensia "IE Tab"

Ghid pas cu pas:

1. Instaleaza extensia "IE Tab" accesand linkul dupa care alege optiunea "Adaug in Chrome". In final confirma instalarea dand click pe optiunea "Instaleaza".

2. Dupa instalare acceseaza pagina de difuzare al unui canal si simplu da click pe iconita IE Tab, pozitionat in bara de sus al browserului.