Kanal D Live | Kanal D Online | KanalD Live 100% Gratis
Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS
Miercuri, 2014-07-23

Kanal D Live

kanal d live
Optiune 1 - Full Screen Kanal D Online. Pentru Kanal D Live pe tot ecranul da click dreapta pe player (Internet Explorer) si alege Zoom si Full Screen sau da click pe al doilea icon din panelul de player.

Optiune 2 - Sursa Kanal D Live. In cazul in care canalul Kanal D (sursa intiala) nu functioneaza, deci apare mesajul "Channel is offline", alege a doua sau treia sursa de Kanal D Live Online.

Pentru TV Online in Internet Explorer descarca si instaleaza pluginul SopCast si apoi redeschide aceasta pagina activand "Run Add-on".

Acest Canal TV Online poate fi vizionat live in Internet Explorer, Mozilla si Chrome, pentru cerintele tehnice intra pe pagina Ghid TV Online.

Sursa 1 Sursa 2 Sursa 3 Sursa 4 Sursa 5Kanal D Online


Aici poti vedea 100% gratuit postul tv Kanal D, un post de televiziune romana, cu filme si seriale interesante si cu emisiuni unice (reality), precum: Nora pentru Mama 5, Vrei să fii milionar, Drept la ţintă.

Kanal D online live se va difuza in mod automat dupa ce in browserul Internet Explorer este instalat playerul Sopcast, pe care o poti descarca accesand acest Link - Sopcast. Dupa ce ai instalat trebuie sa activezi acest plugin, dand click pe Run Addon, optiune care apare in varful paginii.

Kanal D Live Online


Cerinte: Pentru o vizionare perfecta al postului Kanal D vei avea nevoie de o conexiune rezonabila la internet, min. 512 kbps.

Disclaimer: Linkurile libere de difuzare Kanal D TV sunt preluate de pe internet!