Pro TV Live | Pro TV Online | ProTV Live Online Gratis
Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS
Miercuri, 2014-08-20

Pro TV Live

Pro TV live
Optiune 1 - Full Screen. Pentru Pro TV Live pe tot ecranul da click dreapta pe player (spatiul negru) si alege zoom si optiunea full screen sau click stanga pe butonul cu sageata in mijloc.

Optiune 2 - Eroare - Pro TV. In cazul in care canalul Pro TV online nu functioneaza, apare mesajul "Channel offline" te rugam sa alegi o alta sursa de difuzare, din cele 3 oferite in cazul postului online Pro TV.

Pentru TV Online in Internet Explorer descarca si instaleaza pluginul SopCast si apoi redeschide aceasta pagina activand "Run Add-on".

Acest Canal TV Online poate fi vizionat live in Internet Explorer, Mozilla si Chrome, pentru cerintele tehnice intra pe pagina Ghid TV Online.

Sursa 1 Sursa 2 Sursa 3Pro TV Online


Acum urmaresti postul Pro TV gratis, post tv care este cel mai urmarit canal tv din Romania, in concurenta cu postul Antena 1, un post comercial cu multe filme noi, cu emisiuni de divertisment, cu stiri si programe foarte populare precum: Romanii au talent, Dansez pentru tine, Happy Hour si altele.

ProTV online incepe difuzarea in mod automat daca folositi browserul Internet Explorer si este activat plugin-ul ActiveX (bara de sus - Run Add-on), dupa ce ati instalat Sopcast, care o poti descarca accesand acest Link - Sopcast.

Pro TV Live Online


Cerinte Pro TV: Daca ai o conexiune la internet de minim 512 kbps, vei putea urmarii acest canal de tv comercial in conditii ideale.

Disclaimer Pro TV: Nu emitam nici un program in mod direct, linkurile de difuzare sunt preluate de pe internet!